THE SMART TRICK OF رژیم غذایی بیماران دیابتی THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of رژیم غذایی بیماران دیابتی That No One is Discussing

The smart Trick of رژیم غذایی بیماران دیابتی That No One is Discussing

Blog Article

اثرگلوتامین، سولفات روی و آمیفوستین در کاهش عوارض جانبی ناشی از درمان از قبیل زخم های دهان، موکوزیت، اسهال، تغییر ذائقه و خشکی دهان مورد آزمایش قرار گرفته اند.

جهت این بیماران غذا‌ها یا مواد غذایی مانند شیر، چای و عسل، فرنی، عدسی، انواع سوپ ها، شله زرد، ژله، شیر برنج رقیق و... مناسب است.

ترکیب با تغذیه سالم: شیرینی‌جات را به عنوان بخشی از تغذیه سالم خود مصرف کنید.

ارسال نظرات دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس می‌گیریم

می‌توانید از انواع مختلف تزیین‌ها برای این دسر‌های خود استفاده کنید. به موارد زیر توجه داشته باشید:

همچنین منابع غذایی حاوی ویتامین سی مانند پرتقال، لیموشیرین، انواع کلم، شغلم، فلفل دلمه، جعفری، پیازچه وگوجه فرنگی نیز جهت تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می‌شود.»

پنکیک موزی شکلاتی پس از مخلوط کردن تکه‌های طرز تهیه سوپ مریض موز و شکلات با مایعات و مواد اصلی پنکیک، آن‌ها را درون ماهیچه‌های داغ کنید تا یک این شیرینی عالی با طعمی منحصر به فرد بسازید.

در این زمان تنظیم و تطبیق با داروها (مثل داروهای هیپوگلیسمیک خوراکی، انسولین و یا سایر داروها که برای بیماری های مزمن استفاده می شوند) ممکن است لازم و ضروری باشد.

مصرف میوه های کامل مانند سیب، زردآلو و گلابی برای افراد مبتلا به سرطان به دلیل زخم های دهان، مشکل در جویدن، خشکی دهان یا حالت تهوع دشوار است.

پنکیک پنیر و لیمو یک ترکیب جالب از مزه‌ها است. برای تهیه آن، این شیرینی‌ها را معمولاً با پنیر خامه‌ای و ترشی لیمو تزیین می‌کنند.

آنها همچنین دارای لیگنین بالایی هستند، نوعی فیبر گیاهی که در مطالعات لوله آزمایش نشان داده شده است که عملکرد ایمنی را بهبود می بخشد و سلول های سرطانی را از بین می برد.

غذاهای سردتر یا خنک‌تر به علت این‌که بوی کمتری دارند، معمولا باعث تهوع نمی‌شوند.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page